Mijn naam is Audry, ik ben getrouwd met Arjen en samen hebben wij een zoontje. We wonen lekker landelijk net over de Duitse grens en genieten daar volop van het buitenleven met onze 2 paarden en 2 honden. Naast mijn werk als kinderverpleegkundige ga ik heel graag op reis. 

Ik kwam in aanraking met het dragen van je kindje toen ik zelf moeder werd. Voor dat onze zoon geboren werd was ik er al enthousiast over en direct na zijn thuiskomst uit het ziekenhuis begon ons draag-avontuur. Gaandeweg leerde ik veel over dragen: hoe goed dit was voor onze band, hoe ik hem rustig kon krijgen wanneer hij overprikkeld was en hoe hij de wereld om hem heen veilig kon verkennen wanneer hij dicht bij me zat. Het was ook handig: ik kon de was ophangen, stofzuigen en uren wandelen met hem in de doek. We leerden elkaar goed kennen op deze manier. En na de pittige start door zijn vroeggeboorte kwamen we samen tot rust door het ritueel van het dragen.

Steeds meer kwam bij mij het besef: ik wil dat méér ouders dit kunnen ervaren. Ik gun dit zoveel andere ouders en baby's ook. Ik wil dit aan anderen leren. Ik hoop op deze manier mijn ervaringen en wijsheden door te kunnen geven.

Inmiddels ben ik sinds 2018 gecertificeerd draagconsulent en aangesloten bij de Vereniging van Draagdoekconsulenten (VDC), waardoor ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen.

Ik volg met regelmaat bijscholingen en masterclasses om mijn kennis te vergroten en mijn horizon te verbreden op het gebied van dragen en hechting. 

Door mijn vak als kinderverpleegkundige ben en blijf ik uiteraard goed op de hoogte van de ontwikkeling van kinderen in alle leeftijden.   

Scholingen en bijscholingen:

- Juni 2021: Cursus "Dragen van Prematuur geboren kinderen"

- Februari 2020: 9 maandenbeurs --> als draagconsulent in de stand van "Ik ben mama"

- November 2019: Masterclass dragen met hulpmiddelen

- Oktober 2019: Cursus Draagconsulent 2 (voor gevorderden: oa tweelingdragen, dragen met hulpmiddelen, uitgebreide knooptechnieken, enz)

- April 2019: Bijscholing ouder of kind met een beperking en dragen

- Februari 2019: 9 maanden beurs --> als draagconsulent in de stand van de VDC en bij draagdoeken merk Didymos

- Oktober 2018: Cursus Draagconsulent 1

- Juni 2018: Masterclass Lela Rankins over hechting en dragen (Babybonding Study)