Draagzak/Mehdai (meitai)

Wanneer je liever een draagzak gebruikt in plaats van een geweven doek is er ook enorm veel keuze. Full buckle, half buckle, klittenband, ringen, verstelbaar rugpand, enz. Een tussenvorm tussen draagdoek en draagzak is Mehdai, of ook wel Meitai genoemd. Dit systeem heeft een voorgevormde zit, die je door middel van omslagen afknoopt.

Het aanbod is ruim. Maar wat is nu echt een ergonomische drager voor jou en voor je kind? Welk materiaal past bij jou en waarom heeft elk systeem een totaal andere pasvorm? Welke draagzak past dan bij welk postuur en kun je dragen met meer personen met een zelfde systeem? Hoe vind je iets wat bij de kledingmaten van je kindje past? En draag je je kind het best op je buik, heup of rug? Hoe breng je je kind indien nodig veilig op je rug?

Op al deze vragen kunnen we samen een antwoord vinden. Met de systemen die ik in mijn assortiment heb zitten gaan we passen en voelen en ervaren wat het lekkerst zit en hoe je kunt afstellen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken bij de aanschaf van een drager.

Indien gewenst mag je een drager korte tijd lenen om uit te proberen.